Lähdimme äidin, Mallan, Mintun, Manun (Wohvelin ManchesterUnite) ja Nellin (pinseri, Aitolempi) kanssa kohti Kajaania perjantaina töitten jälkeen. Harmi vain, että keli oli tosi huono: tuiskutti kovasti lunta, ettei nähnyt eteen ja lisäksi lumen alla oli jäätä eli oli tosi liukasta. Matkan varrella kävimme työntämässä yhtä autoa myös ojasta ylös. Lopulta kuitenkin pääsimme perille Kajaaniin ja hotelliimme, ja melkein heti laitoimmekin nukkumaan, että jaksaa olla reippaana kehässä sitten lauantaina.

Lauantaina Manun kehä alkoi kymmenen aikaan, mutta Manulle iski joku ihmeen ``ujouskohtaus``, joten meno ei ollut kovin reipasta. Manu oli kuitenkin luokkansa toinen ihan hyvällä arvostelulla ja saatiinpa arvokasta kokemusta Manulle näyttelytoiminnasta :)

Nellin kehä alkoikin vasta iltapäivälle, joten oli sitä sitten odottelimme ja yritimme pysyä lämpimänä, koska hallissa oli todella, todella kylmä. Samalla mietimme, kuka meistä esittää Nellin ja kokeilimme vuoron perään eri esittäjien kanssa, mutta päädyimme kuitenkin, että Malla esittää itse Nellin. Nelliä myös alkoi jännittää ja ujostuttaa uusi tilanne, joten senkään meno ei ollut ihan kaikista parasta. Nelli sai ykkösen ja ihan tyytyväisiä olimme arvosteluun.

Kehien jälkeen lähdimmekin ajamaan pohjoista kohti ja ensimmäisen sadan kilometrin jälkeen varpaat sulasi. Vaikkei tulokset olleetkaan hurjat tältä reissulta, niin saimme silti loistavaa kokemusta nuorille koirille ja oli mukavaa tehdä viikonloppureissu hyvässä seurassa :)