Olimme siis lauantaina Kajaanissa jalostustarkastuksessa isolla porukalla. Me olimme äidin kanssa lähteneet jo perjantaina Roopen (Wohvelin Aslan) kanssa Kuusamoon. Omia koiria meillä ei siis tällä kertaa ollut mukana ollenkaan. Kajaaniin lähdimme Orvokin, Annen, Anun ja Minnan kanssa jo lauantaiaamuna kuuden aikoihin ja perillä olimme 10 aikoihin. Myös Matti ja Aksu (Wohvelin Asterix) olivat tulleet Lohjalta asti paikalle. Jalostustarkastus oli järjestetty Elmon (Avocation Amazing Race) jälkeläisille ja niitä olikin runsain mitoin saapunut paikalle, joten meillä meni koko päivä siellä. Mutta oli kyllä todella mielenkiintoista ja opettavaista, joten kannattaa käydä joskus, jos vain tulee tilaisuus.

Oheisohjelmana paikalla järjestettiin match show, ja minä osallistuin Aksun kanssa junnuihin, jonka voitimme! Aksu ja Matti olivat ``normaalikisassa`` ja voittivat siniset sekä loppujen lopuksi olivat BIS2. Hyvä me! :)

Jalostustarkastuksen jälkeen menimme käymään Merjan ja Teuvon luona katsomassa Pirkon (Avocation Last Solaris) ja Wiken (Avocation Wagga Wagga) pentuja ja kyläilemässä. Oli hienoa nähdä Minnin äiti ensimmäistä kertaa livenä, oli kyllä tosi suloinen ja aivan Minnin näköinen! Pirkon ja Wiken vauvat olivat todella kauniita ja reippaita pieniä aussin alkuja <3

Olimme takaisin Kuusamossa yöllä 12 aikoihin, joten jäimme sinne vielä yöksi. Aamulla Orvokki huomasi, että kappas, Kuusamossakin on mätsäri, joten me kävimme sitten sielläkin pyörähtämässä. Olisin halunnut osallistua junnuihin, mutta sitä ei järjestetty ollenkaan, ja jostain syystä järjestäjät eivät huolineet minua lapsi ja koira-kisaan. Olisikohan johtunut siitä, että ikäraja siinä oli 12 vuotta...? ;) Roopen kanssa osallistuimme kuitenkin aikuisiin koiriin ja voitimme oman parimme punaisen nauhan kera. Kaikkien punaisten kehässä emme enää sijoittuneet, vaikka lähellä se oli.

Kiitos Kaisanlahdille Roopen lainasta, oli todella kiltti ja reipas poika koko reissun ajan! Kiitos Orvokille ``omasta yksiköstä`` ja muille seurasta! Oli taas kerran kiva reissu, mutta koskapa meillä ei olisi mukavaa? ;)

Muutama Kajaanista :) Ikävä kyllä Kuusamon mätsäristä ei ole yhtään kuvaa, kun siellä hallissa oli niin huono valaistus :s Kaikki kuvat (c) Kennel Wohvelin

1930105.jpg Matti & Aksu mätsärissä

Mätsärin BIS1, BIS2, BIS3 ja tuomari1930100.jpg

1930095.jpg Henna & Aksu mätsärin JH1, taustalla oikealla puolella tuomari

Henna & Aksu JH11930098.jpg

1930115.jpg Henna, Roope ja tuomarit Markku Kipinä sekä Marjo Nygård jalostustarkastuksessa

Henna, Roope ja tuomarit1930107.jpg

1930111.jpgHenna, Roope ja tuomarit

 

Semmoinen pitää vielä mainita, että Laku (Avocation Magic Of Moon) oli Oriveden pentunäyttelyssä 21.9. ROP-pentu, RYP1 ja BIS3!! Lakuhan on Artun ja Lillin (Avocation Vellamo) poika, joten pojasta polvi paranee. Onnea aivan valtavasti vieläkin Onkamoille!! On se ``Pampula`` vain niiiiiin komea! :)