Kävimme äidin, Minnin, Artun ja Elviksen (kaverini Hannan sheltti Päivänpaisteen Joonatan) kanssa Tornion näyttelyssä lauantaina 9.8. Lähdimme aamulla viiden aikaan ajelemaan Torniota kohti ja näyttelypaikalla olimme kahdeksan aikaan. Menossa mukana olikin tällä kertaa aika paljon sodankyläläisiä, nimittäin Anita ja Katariina olivat tulleet Roopen (Wohvelin Aslan) kanssa ja Linda, Inga ja Enni olivat Batmanin (Avocation Fisher King) kanssa. Lisäksi Kuusamosta olivat saapuneet Minna, Jenna ja Leena Helgan (Avocation Helium Helga) ja Miskan (kleinspitz Pienenpolun Miska Petruska) kanssa sekä turistiksi oli mukaan päässyt Ruuti (Avocation Fire Flower).

Ausseja oli ruotsalaiselle Kurt Nilssonille ilmoittautunut 21 kipaletta arvioitavaksi. Ensimmäisenä meidän porukasta aloitti Batman junioriluokasssa, jonka minä esitin. Batman sai jonkin ihmeen riehumiskohtauksen juuri kun piti mennä kehään, joten meno oli sen mukaista... Saimme kuitenkin eh:n ja voitimme luokkamme. Seuraavaksi oli Roopen vuoro, joka kilpaili avoimessa luokassa niin ikään minuun esittämänä. Roopelle iski kauhea ikävä mamman luokse, joten kehässä olo meni melkeinpä kokonaan mamman tähyilyyn, mutta tuli kuitenkin eh ja olimme luokkamme toisia. Arttu oli sen jälkeen valioluokassa ja voitimme sen luokan erillä. Paras uros-kisassa Arttu oli kolmas ja sai varacacibin! Ensimmäinen sellainen Suomesta :) Nartuissa meillä olikin vain Minni ja Helga. Minni edusti valioluokassa erin arvoisesti ja tuli toiseksi. Helga ja Minna joutuivat tyytymään tällä kertaa eh:n. Minni oli lopulta paras narttu-luokassa neljäs :) Hyvä suoritus tällä hetkellä aika karvattomalle Minnille.

Kiirettä kyllä piti, kun pojat olivat kaikki peräkkäin kehässä, mutta onneksi oli sovittu, miten vaihdot tapahtuu, joten ihan hyvin toimi se homma :) Ainahan voi toki parantaa ensi kertaa ajatellen ;)

Elvis sai sheltti-kehällä nuorten luokasta eh:n ja voitti sen luokan, onnea Hanna! Miska vetikin pisimmän korren olemalla kleneissä lopulta VSP ja saamalla cacibin, onnea Leena ja Minna! Kiitos kaikille seurasta, oli hauskaa!! Oli mukavaa tehdä vaihteeksi tällainen pieni päiväreissu, kun tämähän oli melkein kotinäyttely tällä kertaa :D

1843095.jpg

Artulla alkoi kyllästyttää teltassa olo ja halusi tutkailla maisemia ;)

1843112.jpg

Roope näyttää poseeramisen mallia :)