Kävimme pyörähtämässä Rovaniemen ryhmänäyttelyssä 24.5. jossa esitin suomenlapinkoira Veetin ja osallistuin Minnin kanssa junnuihin. Lappareilla tuomarina oli Johan Juslin, joka olikin tosi tarkkana tänään. Veeti oli avoimessa luokassa toisen uroksen kanssa. Veeti esiintyi tosi hyvin ja tuomari antoikin erin. Kun se toinen sai eh:n, Veeti voitti oman luokkansa. Paras uros-luokassa Veeti esiintyi vieläkin paremmin ja tuomari palkitsi sen sijoittamalla meidät ykköseksi. Joten Veeti oli PU1 ja sai ensimmäisen sertinsä!! Rotunsa parhaasta kisatessa jäimme toiseksi narttujen voittajalle eli Veeti oli Vastakkaisen Sukupuolen Paras. Onnea Hannuloille valtavasti!!!! Sieltä se eka serti nyt tuli :)

Pitkän odotuksen jälkeen junnut alkoivat ja tuomarina toimi Riitta Lehmuspelto. Minni oli tosi iloinen päästessään pitkästä aikaa mukaan ja meillä meni ihan hyvin kehässä. Lopuksi kaikki esittivät beaglea, jotta tuomari näkee, miten saa vieraan koiran esiintymään. Otto-beaglen kanssa meni ihan ok, mutta en kuitenkaan itse ihan tyytyväinen ollut suoritukseen. Tuomarin alkaessa jaella sijoituksia ja kahden parhaan ollessa vuorossa, hän käski minut ja toisen tytön vierestäni tehdä vielä edestakaisin yhdessä. Lopulta jäin kuitenkin toiseksi, mutta olin tosi iloinen ja tyytyväinen sijoitukseen. Tuomari sanoi kaikille jotain pientä kommentia ja minulle hän sanoi, että sinun tarmollasi kaatuu vielä vaikka koko kennelmaailma. Mitähän tuo nyt tarkoittaakaan...

Manu lähti edellisenä päivänä eli perjantaina omaan kotiinsa ja tulihan meille kaikille ikävä, mutta onneksi me tiedämme Manun saaneen hyvän kodin. Tsemppiä Lakkaloille ja Manulle!! Ollaan yhteydessä :)