Nyt on alkanut kesäloma allekirjoittaneella, joten jos nyt ehtisi päivitellä blogin ajantasalle...

Joensuussa meillä oli siis vain Arttu mukana ja me lähdimme perjantaina klo 10 aikaan ajelemaan kohti Kuusamoa. Siellä vaihdoimme autoa ja lähdimme Annen kanssa ajamaan Ilomantsia kohti. Perillä Katjan luona olimme illalla, jonne Orvokki, Minna, Leena ja Jenna olivat saapuneet jo hieman aikaisemmin. Ilta meni koiria trimmatessa ja Tommya ihaillessa. Oli se vain vielä komeampi kuin kuvissa ja todella hyväluontoinen!

Lauantaina menimme Joensuuhun näyttelyyn, jossa Harri Lehkonen oli tuomarina. Arttu oli avoimessa luokassa kahden muun koiran kanssa, joista toinen oli Aksu. Arttu sai ainoana erin ja näin ollen siis voitti luokkansa. Aksu sai eh:n ja tuli toiseksi. Paras uros-luokassa Arttu sijoittui neljänneksi ja sai varasertin. Harmittavan läheltä meni se viimeinen serti, mutta ehkä se vielä joskus tulee meillekin... Kehän jälkeen pidimme piknikin, jonne Tuula oli tuonut kahvit ja pullat. Muutaman yhteiskuvapotretin jälkeen kävin vielä pyörähtämässä junnukehässä Artun kanssa, mutta emme sijoittuneet tällä kertaa. Sen jälkeen menimmekin takaisin Katjan luokse, jossa vietimme iltaa ja sunnuntaihin valmistautua.

Sunnuntaina oli aivan kauhea ilma!! Aamulla satoi lunta niin paljon, että maa meni valkoiseksi. Näyttelypaikalla satoi lunta, räntää ja vettä vuoronperään taukoamatta. Lisäksi vielä tuuli aika kovasti, joten oli tosi kylmä! Arttu oli tällä kertaa avoimen eri2 ja junnut jätin suosiolla välistä. Kehän jälkeen lähdimme kyllä reippaasti autoille pakkaamaan tavarat ja pohjoista kohti ajamaan. Vaikka sunnuntaina oli hirvittävä ilma, muuten oli kyllä tosi hauska ja mukava reissu! Kiitos Katjalle, Jerelle ja Pyrylle majoituksesta, ruuasta ja kaikesta muustakin! Oli kiva tutustua ja me vielä jossain nähdään taas! Kiitos Anne, Orvokki, Minna, Leena, Jenna, Jenny, Tuula, Matti, Kata ja Antti kaikesta!!! Pian taas uusiksi... ;)