Olimme tänään Artun kanssa ekoissa agilityharkoissamme talvitaukomme jälkeen. Meillä meinasi hieman vastustaa, mutta ehkä tämä on tätä kuuluisaa suomalaista sisua :)

Ensin meidän piti neljään pekkaan kolata kenttää sen verran, ettei meidän tarvitse ihan hangessa kahlata. Emme me nyt kovin paljoa jaksaneet kolata, mutta saatiin kuitenkin muutama este laitettua ``kovalle maalle`` ja saatiin kaivettua ne pari estettä esiin varastosta, joka oli jotenkin kummallisesti täytetty. Seuraavaksi meidän hihnamme hajosi, mutta se nyt ei kovin paljoa haitannut. Seuraavaksi meille tultiin ilmoittamaan, että viereisellä raviradalla on pimeäajo, jolloin meidän pitää sammuttaa valot kentältä. Kukaan ei vaan ollut muistanut ilmoittaa meille, joten olimme hieman yllättyneitä. Emme haluneet kuitenkaan alkaa hankaliksi, joten kiltisti sammutimme valot. Emme voineet antaa periksi ja lähteä kotiin, vaan harjoittelimme sitten pimeässä. Äkkiä siihen kuitenkin tottui ja onneksi täällä on niin paljon lunta, että ei täällä nyt ihan säkkipimeää ollut. Nyt osaa arvostaa niitä valoja ja kesää <3 :) Loppuongelma oli, että miten saadaan pimeässä ovi kiinni, mutta sekin nyt on joten kuten kiinni laitettu...

Meillä meni kuitenkin hyvin ja olen tosi tyytyväinen Arttuun. Nyt oli peräti tullut sitä kärsivällisyyttä, että jaksoi odottaa niin kauan, että antoi käskyn. Lauantaina meillä onkin jo toisen kerran harkat ja tästä alkaa meidän harjoitukset agilityn suhteen. Koskahan meillä on ekat kisat...?