Ei ole tullut nyt kirjoiteltua, mutta yritän tässä reipastua ja alkaa kirjoittaa taas ahkerammin. Ollaan kuitenkin käyty harkoissa ja näyttelyissä, joten pikakatsaus näyttelymenestykseemme.

 

18.8.2007 Haukipudas                                                                                                                     

Tuomarina oli Dodo Sandahl Ruotsista. Ilma oli varsin mielenkiintoinen, välillä tuuli kylmästi, sitten satoi kaatamalla vettä sekä ukkosti ja seuraavaksi paistoi aurinko lämpimästi. Ausseja oli ilmoittautunut 22. Arttu oli nuorten luokan eri1, ``paras uros 5`` ja sai sertin. Tämä oli Artun toinen serti. Minni oli avoimessa luokassa yksin, sai erin, oli ``paras narttu 5`` ja sai vielä kaiken lisäksi varasertin. Taas meni läheltä se viimeinen serti, mutta ehkä se vielä sieltä tulee... Nähtiin myös Artun isä ja velipoika ensimmäistä kertaa ihan livenä.

 

25.8.2007 Tervakoski & 26.8.2007 Terri-eri

Päätettiin lähteä käymään Terrierierkkarissa ja siinähän samalla se Tervakosken näyttelykin tulisi, joten sinne siis vain. Onkamot tulivat hakemaan meidät aamulla aikaisten juna-asemalta ja siitä ajettiin näyttelypaikalle. Tuomarina ausseilla oli Harri Lehkonen ja koiria oli ilmoitettu 25. Arttu ja Aksu (Minnin pentu) ottivat toisistaan mittaa olemalla samassa luokassa ja tällä kertaa Arttu voitti ollen eri1 ja Aksu oli eri2. Paras uros-luokassa Arttu jäi jälleen viidenneksi, mutta sai jo kolmannen sertinsä. Minni oli avoimen luokan eh1. Olimme yötä Lohjalla Onkamoiden luona, kiitos todella paljon! Seuraavana aamuna ajelimme Helsinkiin, jossa järjestettiin terriereiden erikoisnäyttely Terri-eri. Ausseja oli ilmoitettu 34 ja tuomarina toimi Sonia Pagani Italiasta. Arttu oli nuorten luokan eri3 ja Aksu eh4. Minni oli avoimen luokan eri3. Osallistuin Minnin kanssa junior handleriin, jonne ryntäsin suoraan aussikehän loputtua. Vanhempiin junnuja oli ilmoittautunut 11 ja tuomarina oli Linda Lönnqvist. Meillä meni Minnin kanssa todella hienosti ja olimme lopulta toisia :)

 

2.9.2007 Sodankylässä mätsäri

Osallistuimme Minnin ja Artun kanssa mätsäriin ja hienosti meni. Arttu voitti oman parinsa ja lopulta kaikki nuoret koirat. Roope (Minnin pentu) oli kanssa mätsärissä, voitti oman parinsa ja tuli nuorten koirien sarjassa 4. Todella hienosti! Minni voitti myös oman parinsa aikuisten koirien sarjassa ja kaikki aikuiset koirat. Ennen bis-kehää, pidettiin lapsi & koira-kilpailu sekä junior handler. Minni osallistui Mähösen Ainon, 6 v, kanssa l&k-kisaan ja heillä meni todella hienosti, he voittivat sen. Katariina meni nuorempiin junnuihin Roopen kanssa ja heilläkin meni todella mahtavasti, he voittivat sen. Minä osallistuin vanhempiin junnuihin Minnin kanssa ja me tulimme toisiksi. Bis-kehässä minä esitin Artun ja äiti esitti Minnin, koska meillä oli molemmat koirat pääseet sinne asti. Kehässä oli paljon hienoja koiria ja Minni oli BIS6. Arttu sitten veikin koko potin kotiin olemalla BIS1. Tuomareina toimivat Pertti Sukuvaara ja Inga Huttunen-Salmelin.

 

6.10.2007 Oulu/Kempele

Pitihän sitä perinteiseen Oulun näyttelyyn lähteä, joka kylläkin tällä kertaa pidettiin Kempeleessä. Ausseja oli ilmoittautunut 27 ja tuomarina oli Veli-Pekka Kumpumäki. Minnin pennuista paikalla olivat Onni ja Aksu. Päivä oli aika yllätyksellinen, Arttu sai ensimmäisen h:nsä, Onni sai h:n ja Aksu oli eh3. Pojat kilpailivat nuorten luokassa. Minni oli eri1 ja paras narttu 4. Osallistuin Minnin kanssa junnuihin, johon olikin ilmoittautunut 39 junnua pelkästään vanhempiin. Meillä meni todella hienosti ja tuomarikin, Sara Nordin Ruotsista, taisi olla sitä mieltä, koska otti meidät ensin 12 parhaan joukkoon ja lopulta sijoitti meidät 4.

 

Yhteiset kiitokset kaikille, jotka ovat olleet meidän kanssa näissä näyttelyissä ja kannustaneet meitä! Kiitoksia Orvokille trimmauksesta! Kiitoksia kaikille! Onnea kaikille menestyneille, todella hienosti on mennyt!