Jostain ihme syystä päätimme lähteä käymään Norjassa Tromssassa näyttelyssä, kun Rovaniemeltä lähti linkku. Ensiksi päätimme ottaa vain Artun mukaan, mutta sitten pitihän se Minnikin ottaa, kun ei sitä voi jättää kotiin :D Meidän matka alkoi lauantai-iltana kello 7, kun lähdimme ajalemaan Rovaniemeä kohti, josta lähti klo 9 linja-auto Tromssaa kohti. Ajoimme käsivarren kautta ja Tromssassa olimme perillä sunnuntaiaamuna 6 Norjan aikaa. Kuskimme kierrätti meitä hieman Tromssassa ja olipas se kaunis paikka.

Näyttelyhalliin pääsimme sisälle 8 aikoihin ja meidän kehä oli merkitty alkavaksi klo 9, mutta siinä oli 16 vehnäterrieriä ensin. Aussit alkoivat vähän ennen 10 ja koiria oli 5, joista siis kaksi oli meidän. Arttu kilpaili avoimessa luokassa, sai ``erin`` ja tuli toiseksi. Loppujen lopuksi Arttu oli paras uros2 ja sai varacacibin. Minni kilpaili myös avoimessa luokassa, sai ``erin`` ja voitti oman luokkansa. Minni oli lopulta VSP ja sai Norjan sertin sekä cacibin. Eli Minnistä tulee Norjan ja Suomen muotovalio, kun saa viimeisen sertin Suomesta. Olimme todella iloisia ja tyytyväisiä Minniin ja Arttuun :)

Kehien loputtua lähdimme ajamaan kotia kohti ja Rovaniemellä olimme maanantaiaamuna 3 aikaan. Kotona Sodankylässä olimme 5 aikoihin ja heti tuli laitettua nukkumaan. Rankka reissu oli, mutta oli myös todella hauskaa ja mukavaa. Kiitoksia kaikille menossa mukana olleille ja täällä Suomen puolella meitä kannustaneille! :)