Olimme viettämässä juhannusta Rovaniemellä koiranäyttelyssä lauantaina 23.6. Mukana meillä oli Minni, Arttu ja suomenlapinkoira Veeti, jonka olin lupautunut esittämään. Ensimmäisenä kehään pääsi Veeti, joka kilpaili urosten avoimessa luokassa 7 muun koiran kanssa. Tuomarina oli Hans v d Berg ja hän antoikin meille erinomaisen. Loppujen lopuksi Veeti oli neljäs ja olimme tosi tyytyväisiä, koska taso oli aika kova. Luokan jälkeen tuomari tuli sanomaan minulle, että olin paras handleri ja selitti lisäksi jotain jaloista, mutta en saanut selville, puhuiko hän minun jaloista vai Veetin jaloista.

Suomenlapinkoirakehältä ryntäsin aussikehälle ja siinä ehdin vähän aikaa henkäistä ennen kuin aussit alkoi. Tuomarina toimi Wenche Eikeseth. Ensimmäisenä kehään meni Roope Katariinan kanssa ja hienosti menikin. Roope oli eh3. Seuraavaksi alkoi urosten nuorten luokka ja sinne Arttu oli tällä kertaa ilmoitettu. Yksittäisarvostelussa heitin Artulle viinkuvan hiiren siihen vähän matkan päähän, että Arttu katsoisi sitä. Kyllähän Arttu sitä tapittikin, mutta tuomari halusi katsoa vielä Artun ilmettä ja kävi heiluttamassa hiirtä Artun edessä. Muuten kaikki hyvin, mutta lopuksi tuomarimme heitti hiiren Artulle, mikä oli suuri virhe. Minähän en saanut Artulta sitä hiirtä enää pois. Yritin kiskoa sitä, mutta Arttu roikkui siinä erittäin tiukasti. Ei auttanut kuin luovuttaa ja antaa Artun kantaa sitä hiirtä. Tuomari, kehäsihteerit, kehän laidalla olevat ja kehässä olevat nauroivat kaikki, kun Arttu tomerana kantoi sitä hiirtä ja minä en saanut sitä pois :D Onneksi kiersimme vain yhden kierroksen kaikki nuoret urokset yhdessä. Loppujen lopuksi olimme Artun kanssa eh2:a. Voi taivas, kun minulle hävetti ja nolotti, mutta kiva, että kaikilla muilla oli hauskaa :D Viimeisenä kävimme Minnin kanssa pyörähtämässä kehässä, mutta saimme vain h:n, koska tämä tuomari ei tykännyt tämmöisistä pienemmistä ausseista.

Oli ihan kiva reissu ja oli mukava nähdä tuttuja :) Kiitoksia Orvokille loppusilauksesta ja kaikesta muustakin jälleen :) Kiitoksia seurasta kaikille ihanille ihmisille! Pian taas uusiksi!