Rovaniemellä järjestettiin 7.-8.4. agilitykisat ja totta kai meidän piti Minnin kanssa osallistua niihin. Lauantaina meillä oli kaksi rataa, tavallinen agirata ja hyppyrata. Tuomarina viikonloppuan oli Eija Berglund. Agilityradalta saimme 10 virhepistettä ja yliaikaa ja sijoituksemme oli 8. Hyppyradalta saimme 5 virhepistettä ja taas kerran yliaikaa, mutta olimme 4.

Seuraavana päivänä elikkäs sunnuntaina meillä oli kanssa kaksi rataa, tavallinen ja hyppy. Tavalliselta radalta saimme 10 virhepistettä taas ja -yllätys, yllätys- yliaikaa. Tulimme 5. Hyppyradalla meidät hylättiin, kun rengas tuotti hankaluuksia. Minni meni ensin renkaan alta ja sitten hyppäsi renkaan väärältä puolelta, mutta rengas onkin aina ollut on-off- este, joka joskus onnistuu ja joskus ei. Tutustuimme uusiin ihmisiin agilityssä ja saimme aivan loistavia neuvoja, kiitoksia todella paljon niistä!

Lisäksi osallistuimme sunnuntaina match showhun, joka järjestettiin myös Ounashallilla, joten päätimme lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Meillä oli Arttu mukana katselemassa agilitykisoja ja osallistumalla samalla mätsäriin. Loppujen lopuksi ilmoitimme Minninkin mätsäriin. Kaiken lisäksi päätimme käydä kokeilemassa uutta lajia, parikilpailua. Esitin siis yhtä aikaa Minniä ja Arttua ja aloittelijan tuurilla tulimme toisiksi! Tästä aukeni uusi ura meille parikilpailuissa :D Parikilpailussa tuomarina toimi Maria Rahtu. Ilmoitimme Minnin ja Artun aikuisiin, joissa tuomarina toimi Virpi Pallari. Tuomari tykkäsi koiristamme ja molemmat saivat punaisen. Joten olimme vastakkain kaikkien punaisten saaneiden ryhmässä. Äiti sitten joutui tai oikeastaan pääsi esittämään Minnin ja minä esitin Artun. Loppujen lopuksi Arttu oli toinen punaisten saaneiden joukosta ja olemme tosi tyytyväisiä. Artulle tosi hyvää kokemusta näyttelyihin ja näkipä ihmisiä ja koiria.

Oli todella hauska viikonloppu. Kiitos Hannalle, Lauralle, Kaisalle, Annalle, Ainolle, Jaanalle, Velille ja Barbrolle seurasta, tsemppauksesta ja kannustamisesta! Onnea Lauralle ja Lakulle ekasta nollasta ja onnea Annalle hienosti menneistä ensistarteista. Oli vissiin hieman rankka viikonloppu, kun penikkatauti meinasi tulla, mutta onneksi meni ohi, kun leppuutti jalkoja. Mutta siitä huolimatta, otetaan pian uusiksi!:)