Lauantaina 25.3. lähdettiin Rovaniemeltä junalla Tamperetta kohti Minnin ja Artun kanssa. Koirat olivat ensimmäistä kertaa junassa ja käyttäytyivät todella hienosti. Eivät haukkuneet ja olivat kuin olisivat aina olleet junassa. Illalla saavuimme Tampereelle ja menimme mummini luokse Nokialle yöksi. Aamulla olisi meidän vuoro olla kehissä.

Aamulla seitsemän aikoihin ylös ja kahdeksalta saapuivat Matti ja Tuula, jotka tulivat Aksun (Minnin pentu) kanssa Lohjalta meitä hakemaan. Lähdimme ajelemaan Tampereen Pirkkahallia tai nykyäänhän se on Tampereen Messu- ja Urheilukeskusta kohti. Löysimme helposti perille ja saimme auton parkkiin, kylläkin aika kauas. Roudasimme boksit ja ynnä muut tavarat kehän reunalle ja hieman harjoittelimme seisontaa koirien kanssa ja sitten kehät alkoivatkin. Ensimmäisenä meidän koirista meni kehään Aksu ja Arttu, jotka olivat junnuissa. Menimme kaikki yhdessä kehään (1 aussi Aksun ja Artun lisäksi), minä Aksun kanssa ensimmäisenä ja Arttu äidin kanssa perässä. Esitin Aksun ensin ja Aksu sai erinomaisen, lennossa vaihdoimme koiria äidin kanssa ja seuraavaksi esitin Artun. Arttukin sai erinomaisen, joten olimme vastakkain myös kilpailuluokassa. Tuomarimme, joka oli Teresa Serantes, osoitti Artun ensimmäiseksi ja Aksu tuli toiseksi. Loistava alku oli pojilla :) Sitten odottelimmekin paras uros-kehän, mutta siinä ei kumpikaan pojista sijoittuneet. Minni mukaan lukien avoimen nartuissa oli kuusi ja Minni todellakin yllätti. Minni sai myös erinomaisen ja tuli toiseksi eli oli eri2. Paras narttu-kehässä yllätykset jatkuivat, Minnistä tuli paras narttu3 ja sai varasertin! Olimme todella tyytyväisiä päivän tuloksiin, voisi sanoa, että meillä oli erinomainen päivä :) Aksu kyllä aloitti hienosti näyttelyuransa ja nyt suunnitellaan kovasti seuraavia näyttelyitä, joka näyttäisi olevan Oulun äitienpäivänäyttely toukokuun alussa.

Kehien jälkeen kävimme syömässä ja Matti ja Tuula veivät meidät rautatieasemalle, josta junamme lähti takaisin pohjoista kohti. Lemmikkivaunu oli melkein täynnä koiria, joista suurin osa taisi olla tulossa Tampereelta. Kun menimme Tampereelle, vaunussa oli yksi koira meidän lisäksemme. Matka sujui kuitenkin hvyin. Olimme Rovaniemellä 11 aikoihin illalla ja kotona puoli yhden aikoihin.

Kiitokset Matille ja Tuulalle, kun houkuttelitte meidät Tampereelle, luotitte Aksun käsiimme, valokuvaamisesta, kuskaamisesta, seurasta ja kaikesta! Oli todella mukavaa, otetaan äkkiä uusiksi! Seuraava näyttely Minnille ja Artulle on Oulun toukokuun näyttely, josta meidät voi bongata :)