... ja paljon on ehtinyt tapahtua. Minnin ja Mullen lapsukainen kasvaa kovasti ja on aivan ihana <3 Manuksi ristitty poitsu on löytänyt itselleen jo kodin ja kuvia tulee heti, kun ehditään ottaa tarpeeksi edustavia kuvia. Toivon mukaan viikonloppuna, joten odotelkaa vain ihan rauhassa :)

Kävimme äidin kanssa 12. päivä Kuusamossa päväkahveilla ja vauvoja katsomassa. Lisäksi meillä oli Arttu mukana, jonka Orvokki samalla trimmasi. Olipas vauvat aivan ihania ja todella kauniita sekä komeita! Mutta keneen niistä nyt rumia olisi tullutkaan, kun molemmat emät Lilli ja Flicka ovat niin kauniita ja Arttukin muistuttaa aussia (ainakin trimmauksen jälkeen ;) )  Ja Oilihan on Artun sisko ja Elmo nyt on niin komea, joten ehdottomasti vauvat ovat hyvännäköisiä! Artun ja Flickan pennuista vielä muutama on vapaana, lisää tietoa löytyy Kielan kennelin sivuilta ( http://personal.inet.fi/private/ap/index.htm ). Oli kiva käydä ystäviä katsomassa ja olikin taas paljon asiaa kertynyt, joten vasta yöllä 12 aikaanhan sitä sitten oltiin kotona. :)

Seuraavana viikonloppuna 19.-20.4. minä ja Arttu kävästiin Norjassa mutka. Ystävämme Merru ( http://yliset.vuodatus.net/blog/archive?&y=2008&m=04 ) houkutteli lähtemään Harstadiin näyttelyyn ja mikäs siinä, mehän lähdettiin. Lauantaiaamuna puoli seitsemän aikaan aloittettiin pitkä ajomatka Norjaan ja perillä olimme neljän aikoihin Suomen aikaa. Reissussa meitä oli minä, Merru, Merrun sisko Tarja ja Merrun lapsi Reetta (6kk) sekä Arttu ja Dimi (parsonrusselinterrieri). Olimme yötä hotellissa ja sunnuntaiaamuna oli sitten kehät. Ausseja oli paikalle ilmoitettu 13 kpl ja Arttu oli avoimessa luokassa kolmen muun uroksen kanssa. Esiintyminen ei ollut aivan Artun parhaasta päästä, mutta saatiin kuitenkin punainen nauha (Norjassa on hieman erilaiset näyttelysäännöt kuin Suomessa). Kilpailuluokassa jäimme kolmanneksi emmekä saaneet sertin kilpailemiseen oikeuttavaa vaaleanpunaista nauhaa. Merrun koira Dimi sai ikävä kyllä vain sinisen nauhan :( Joten pääsimme hyvissä ajoissa lähtemään kotia kohtia. Kotona olimme puoli 10 aikaan ja olihan se aika rankka reissu, mutta sitäkin hauskempi :D Päästäänpä toisenkin kerran vielä Norjaan, kun ei nyt mennyt ihan toivotulla tavalla kehissä vai mitä? ;)